Vänt på dygnet

Jaaapp jag har vänt på dygnet, för länge sen asså. Så jag sover varje dag kl 5/6 på morgonen och vaknar efter 12 iblnad tidigare och ibland senare...
Och det är fan inge bra att vara vaken så sent asså jag sitter ju bara o har tråkigt typ men problemet är att jag inte somnar om jag lägger mig tidigt så inte mitt fel ju.
Min dag har varit helt lugn, har typ inte gjort något.
Och nu är jag typ halvtrött ska lägga mig snart och försöka somna.
Och jag hittar inte min iPod touch någonstans får PANIK! Jag måste ha den innan jag ska sova, typ spela wordfeud eller något tills jag deckar men hitter den fan inte! Den låg här det brukar den alltid göra och helt plötsligt är den gone! Har letat men hittar inte den...buhuuu :(
Måste säga att jag gör feeeeeeetttt goooooooooood cappucino! Mmmm ska dricka imorgon på morgonen också, gör det typ varje dag :).
Ok nu tänkte jag dra, ska inte sova än men får se kanske om en stund.
Godnatt!

Food

Tja
Jag har fan inte ätit riktig mat på hela veckan typ!! Men vad gör det igentligen...
Jag är såååå såååå sååå sugen på cheez ballz nuu..mmmhh sååå gottt!
Och är också sugen på en meny från McDonald's typ den där deluxe menyn jag inte kmr på namnet till med dubbel ost ohhh, har fan inte varit på McDonalds i typ 2 månadeeer, INTE OKEJ. Tommorow ska jag till vivo har jag bestämt mig för att köpa cheez ballz :D åt det förrigår men ändå, fan bara att det inte luktar så gott som det smakar men vad göör det, det e ost liksom...
Ja det här inlägget har typ bara handlat om mat bara för jag e så sugen på mat nu, jag är alltid så får mitt matsug på kvällarna och kan gå hela dagen utan mat, åt förresten en mini teister nyss också.
Okej jag är klar, herrååå!


22102011

Hej
Har typ inte sovit någonting, somna vid 5 på morgonen och vakna kl 8 alltså 3 timmars sömn och mina ögon svideeeeer för jag inte sovit. Är typ förkyld också, TREVLIG LÖRDAG!
Japp sitter just nu och äter lite marabou trots att jag inte ens e sugen men jag gör det ändå.
Igår köpte jag ingridienser till en tårta jag skulle göra därav kondenserad mjölk för första gången, men har inte gjort den ännu. Helt cp sjuukt att det snart är nyår och nytt år omg asså det här måste vara det snabbaste året någonsin och det året jag havt minst kul typ, meeen ska inte klaga inte klaga inte klaga...
Måste säga att jag älskar musik det är min bästa vän, musiken finns alltid där för en <3
Okeeeeej nu slutar jag skriva!
Byeee

Life sucks!

Fan kan inte förklara med ord hur jävla sämst livet är hatar verkligen det!  Livet suger så jävla hååårt!
Jag har fått värsta chocken och blivit lurad och allt har bara varit knas knas knas.
Hemska människor i en hemsk värld...
Idag har jag ätit världens skräpmat, 2 redbull, cheez ballz, mini daim, coca-cola, och en smoothie asså det här har jag ätit under hela dagen inget nyttigt alls med andra ord...inte för jag äter nyttigt i vanliga fall heller men asså idag var det ju verkligen kaos! Men jag är sån som tröstäter(HATAR det!).
Idag var jag i skäris har inte varit där på typ 3 månader(!) kändes helt konstigt, sen har jag typ inte gått ut på evigheter så gick jag ut idag för jag lämnade tillbaka min iPhone ska köpa en ny nästa vecka typ.
Jag har haft världens sämsta sommarlov och typ bland de sämsta åren också. :(
Jag kommer ingen vart av att klaga men vill ändå skriva av mig lite..
Jag har fyllt 20 nu och nu känns det verkligen som jag börjar få panik, finns så mycket jag vill hinna med men livet suger ju allt blir bara knas :(.
Nu avslutar jag detta inlägg finns inget kul och skriva just nu.
Hoppas på bättre dagar.
Hejdå


RSS 2.0