.

Hej, jag är inte bra på att skriva rubriker, därav den lilla punkten till rubrik...
Vet inte vad jag ska skriva händer inte så mycket i livet just nu, men vädret är grått och tråkigt och regnigt, redan höst :( känns som jag inte riktigt har haft någon sommar då jag varit bortrest och det inte varit så kul som jag tänkt mig. Ja vad mer, tycker vi lever i en så konstig och orättvis värld verkligen... Så hemska männsikor det finns i världen och så falska människor också, men man ska inte lägga ner energi på sånt folk det förtjänar de inte.

Just nu vill jag bort någonstans, bort från hösten och regnet och bara vara på ett fint ställe med sommar och sol och lite palmer och så ska det vara lugnt och fint...ett ställe där man glömmer allt jobbigt och får ny energi i positiv form. Ja det var det, finns inget intressant och berätta med tanke på att mitt liv inte är så intressant nu, men menningen med mina inlägg är att JAG ska kunna läsa de senare i framtiden(typ om några månader) och se hur jag levde och vad jag tyckte och tänkte då, det är alltid intressant att läsa tycker jag haha.

Nu ska jag fortsätta ha tråkigt, tills jag kommer på något att göra, har typ bara kollat på idol, och jag gillar verkligen inte de nya juryn, Baggarna är däremot bra, de gillar jag :)

Tack och hej, från ett grått Stockholm :/

RSS 2.0