Soooool <3

Hej!
Underbart väder här i stockholm!!! 24 grader och stekande sol! :D
Har fått liiiiiiiite pytte liiiiittte färg och så har jag fått en massa fräknar på näsan också.
Idag har jag hängt med D och pluggat/chillat/solat  och nu  ska jag nog sola lite till tänkte jag så kanske jag kan få lite färg så jag inte ser så spökig ut.
Stockholm är sååå fint under sommaren, underbart!
Japp det var deeet, nu ska jag sola som sagt.
Det blir regn på torsdag här i Stockholm så passa på att njuta av solen ni som bor här i Stockholm!
Ciaaaao

Heeeeeeeeej

Heeej efter 4 månader är jag tillbaka hahaha.
Har inte pallat blogga, men av någon konstig anledning så gick jag in på min blogg och läste alla gamla inlägg och det var kul att läsa om hur jag levde för ett par månader sen hahah, i varje inlägg har jag skrivit om vädret typ...
MEN nu är det SOMMAR!!! :D
Japp, tror jag kommer ha bloggen bara till att skriva lite då och då när jag känner för det.
Det sjuka är att sist jag skrev här på bloggen var Januari men ändå är det folk som tittar in här än idag haha, tråkigt det måste vara att läsa en blogg man inte uppdaterar, men det finns inte mycket och skriva om...
Just nu kan jag inte sova och jag vad ska jag mer skriva? kan fortsätta skriva sån onödig fakta i evigheter...men ska inte göra det, men det känns kul och skriva nu hahaha.
Idag har jag varit ute och fotat min syrra med systemkamera och sen blev det lite förbättring av färger+ljus+kontrast i photoshop och bilderna blev sååå bra!
Nu blir det nog lite musiiiik, asså jag älskar musiiiik det är sååå bra! Musik kan beskriva så mycket som man inte kan beskriva med ord. Ok, nu ska jag sluta skriva på riktigt.
Byee byee =)

Jag saknar den här glassen :(

RSS 2.0